Beschermen tegen de zon wordt kinderspel dankzij Bodysol Sun

Een zonnevakantie zonder zorgen voor de hele familie. Bodysol Sun geeft bescherming tegen schadelijke stralen en is aangenaam voor je huid én voor je portemonnee. Dit Belgisch merk zet met 5 nieuwe producten volop in op innovatie, kwaliteit en toegankelijkheid voor iedereen.  

De gevoelige huid van kinderen verdient extra aandacht en verzorging. Bodysol Sun ontwikkelde de Bodysol Kids sunspray SPF 50+ speciaal voor de kleinsten. Heel gemakkelijk om aan te brengen en uiteraard waterproof. De delicate huid van kinderen droogt enorm snel uit, hydratatie is daarom even belangrijk als bescherming. Dankzij het Hydraxol-complex hydrateert deze spray intens en langdurig. Bodysol Kids SPF 50 is een zonnecrème voor kinderen vanaf 3 maanden oud; de mineralen vormen een sterke barrière tegen UV-stralen. Belangrijk voor kinderen: de crème irriteert niet en geeft geen plakkerig gevoel op de huid. Tijdens het aanbrengen is de crème goed zichtbaar, waardoor je elk stukje huid een zekere bescherming geeft. Goed om te weten: de spray en crème zijn vrij van parabenen en parfum.

In een oogwenk ook je gelaat beschermen? Dat kan, met de Bodysol Sunstick Gelaat Factor 50+. Gebruik de stick op gevoelige zones zoals je gelaat voor een optimale, onmiddellijke hydratatie en bescherming tegen de zon dankzij de zonnefactor 50+. De stick heeft drie extra voordelen: een ultralichte, aangename textuur, een fris parfum en het handige miniformaat waardoor je de stick zelfs in je kleinste handtas kan meenemen!

Vergeet ook je lippen niet tegen de zon te beschermen. De Bodysol Sun zomerse lipsticks geven je een stralende look én beschermen je lippen met factor 30 tegen UV-stralen. Breng de lippenstift regelmatig en genereus aan. Je kan kiezen tussen 2 zomerse smaken: aardbei/ananas of kokosnoot.