1, 2, 3: bye bye acne!

Maakt jouw acne van je leven een hel? In 3 simpele en doeltreffende stappen helpen we je op weg naar een zuivere huid.

  1. Ontschminken in alle zachtheid

Een vette huid met neiging tot acne, is ook een beschadigde huid. Ze heeft dan ook ultrazachte verzorging nodig die haar opnieuw in evenwicht brengt. Zoals voor elk huidtype het geval is, moet je ze elke avond ontschminken, zelfs wanneer het al erg laat is en je geen zin meer hebt. First things first! Het perfecte hulpje voor wie snel z’n bed in wil duiken? Het Phys-AC micellair water. In een beweging (en zonder naspoelen) reinigt, zuivert en ontschminkt het je gezicht en ogen. Het is geschikt voor waterproof make-up en droogt je huid niet uit, dankzij de 100% plantaardige micellen die compenserende hydraterende bestanddelen bevatten om uitdroging van de huid te vermijden. Bovendien reguleert het de talgproductie en brengt het de huid opnieuw in evenwicht.

  1. Reiniging tot in de diepte

Om de laatste sporen van make-up en onzuiverheden aan te pakken, reinig je je huid met een schuimende gel zonder zeep, zoals de Phys-AC gel. De vloeibare textuur die verandert in een lichte gel, zorgt voor een zachte reiniging en zuivert de vette huid met neiging tot acne. De biologisch afbreekbare formule is voor 86% van natuurlijke oorsprong, reguleert talg, hydrateert de huid en brengt ze opnieuw in evenwicht. Voor een zuivere, frisse, matte en comfortabele huid.

  1. Doeltreffend behandelen

Wanneer de huid eenmaal perfect proper is, dan breng je een complete anti-imperfecties verzorging aan. De Phys-AC Global crème richt zich op mee-eters en ontstoken puistjes, vermindert overtollige talg, vermindert de bacterie-hechting, verzacht en vermindert roodheid door irritaties, terwijl de poriën geëxfolieerd en ontstopt worden. De hydraterende bestanddelen herstellen onder andere het evenwicht van de huid. Dankzij de biolamellaire technologie wordt geleidelijk aan gedurende de dag de juiste dosis actieve stoffen vrijgegeven, voor langdurige hydratatie en comfort.